Ik ben Customer Experience ‘Architect’

Waar ik goed in ben? De perfecte ‘klantreis’ ontwerpen. Op zo’n manier dat offline en online elkaar versterken, het contact met uw (nieuwe en bestaande) klanten beter wordt en het effect op uw verkoopresultaat merkbaar is.

Strategisch advies

De beste websites ontstaan niet vanuit ‘design’ perspectief. De beste websites hebben impact op de belevingswereld van de doelgroep en hebben effect op het (online) gedrag van klanten. Zodanig, dat het (financieel) resultaat ook oplevert wat wordt gewenst en verwacht!

Creatie & inspiratie

De beste websites bieden meer dan mooie plaatjes en fancy functionaliteit. De beste websites bieden gemak en genot. Qua gebruiksvriendelijkheid, qua inhoud en qua toegevoegde waarde.

Praktische ondersteuning

De beste websites ontstaan als alle vereiste ‘expertise’ in het (project)team aanwezig is. De beste websites ontstaan door mensen met kennis en ervaring op de juiste plek en het juiste moment hun werk te laten doen.

Realisatie & implementatie

De beste websites kunnen niet door elke willekeurige webbouwer worden gebouwd. De beste websites vereisen up to date technische skills en ervaring die verder gaat dan werken met een Content Management Systeem (CMS).