Ik gun ‘goeie’ bedrijven en leuke ideeën de beste kans!

Hoe komt het toch dat de meeste bedrijven en organisaties op internet alleen maar bezig zijn met nieuwe klanten? Natuurlijk is het belangrijk nieuwe klanten te werven. Maar ik vind dat bestaande klanten eigenlijk meer aandacht verdienen dan nieuwe. Ook online! Dat ziet er anders uit dan een ‘digitale brochure’ en ook anders dan hoe de social media meestal worden ingezet. Dat is zeker niet eenvoudig, maar het is wel waar het in de toekomst over gaat.

Mijn missie? Ik wil bereiken dat bedrijven en organisaties beter worden in het ontwikkelen en onderhouden van (h)echte relaties met hun klanten!

In het belang van ‘de klant’ (en dus ook in het belang van mijzelf!) wil ik graag bijdragen aan een wereld waar je als klant gewaardeerd wordt en dat er moeite voor je wordt gedaan. Zo wil ik zelf behandeld worden. Zo behandel ik ook míjn klanten.
Mijn benadering van internet is daarom altijd gebaseerd op het ‘ontwerpen’ van de perfecte klantervaring (Customer Experience Journey).

Achtergrond, kennis en ervaring

Ik heb een achtergrond in marketing / communicatie en ben de eerste 18 jaar van mijn carrière in de standbouw en evenementen sector actief geweest. Als schakel tussen opdrachtgevers, ontwerpers en degenen die het moesten bouwen.

Vanaf 2005 heb ik de overstap gemaakt naar de digitale wereld, waar ik min of meer hetzelfde doe, maar meer ben opgeschoven naar strategisch sparringpartner, communicatie adviseur en creatief brein en vormgever. Meer weten over mijn achtergrond? Bekijk mijn profiel op LinkedIn.

Ik geloof in samenwerken

Hoewel ik best veel weet en kan, zijn er andere specialisten die ik er graag bij haal als de situatie daarom vraagt. Zo werk ik regelmatig samen met …

Jan-Willem Janssen
Shiftadvisor

Carin Frijters
CF Retail Advies

NextChapter Platform
Omnichannel e-commerce

Mijn netwerk

Door de jaren heen heb ik een breed netwerk opgebouwd. Van grafisch ontwerpers tot webbouwers tot social media en online marketing specialisten. Daarnaast heb ik goede contacten binnen de opleiding Advanced Business Creation van Avans Hogeschool. Interessant als u een verfrissende kijk op uw merk, product of dienst zoekt en de meerwaarde begrijpt van de manier waarop jongeren daar naar kijken en invulling aan geven.

Wilt u meer weten of bijvoorbeeld een referentie van een bepaald bedrijf, vraag mij dat gerust.